banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Muhtarlar İsyan Etti: Eyyübiye'ye Bağlanmak İstemiyoruz

Duruma isyan eden iki köy muhtarı Valilik Makamına dilekçe vererek bu kararın geri alınmasını talep ettiler.

Şanlıurfa Valiliği Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanlığına kadar dilekçe verdiklerini belirten küçük alanlı Köyü muhtarı Halit Demir, "Biz Karaköprü ilçemizden memnunuz. Neden Bizim sınırlarımızı değiştirerek Eyyübiye'ye bağlamak istiyorlar. Hiç bir gerekçe göstermiyorlar. Menfaatimize olmayan bu durum, birilerine rant mı olacak?" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Küçükalanlı ve Yoğunburç Mahalleleri (köyleri ) Muhtarları Aziz Yoğunburç ve Halit Demir Şanlıurfa Valiliği'ne dilekçe ile başvurarak Karaköprü ilçesine balık almaya devam etmek istediklerini belirttiler.

 "Dilekçelerinde Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Başkanlığı'nın küçük alanlı ve yoğunburç mahallelerinin Eyyübiye İlçesi bağlanmasına ilişkin yazısını kabul etmiyoruz mahalle halkı olarak sınırların değişmesini istemiyoruz Karaköprü ilçesine mevcut bağlılığın devam etmesini istiyoruz mahalle halkı hemfikir olmuş imzaları ekte sunulmuştur Saygılarımla arz ederim" denilen Dilekçede köylülerden de imza toplanarak eklendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yahya 5 yıl önce

Işleri guçleri bırakmışlar mersawlarin oyunu bolmektir izin vermiyoruz buna