banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Milli İrade hakim olacak

 

AK Parti Ceylanpınar Danışma Meclisi aylık toplantısı İl Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Koordinatörü Haci Yaygın, İlçe Başkanı Abdülgani Alkış, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat katılımı ile danışma meclis toplantısı yapıldı.

 

Milli İradenin tam hakim olması için AK Parti Hükümetlerinin risk alarak çalıştığını vurgulayan İl Yönetim Kurulu üyesi ve İlçe Koordinatörü Haci Yaygın; “Halkın iradesine karşın oluşan kirli ittifaka AK Parti olarak halkın iradesini üstün kılmak için taviz vermeden çalıştık. Bunun en güzel karşılığını da seçimlerde oylarımızı artırarak aldık. Yaklaşan yerel seçimlerde demokrasiyi benimseyen halk, kirli oyunları çevirenlere yine dur diyecektir” dedi.

Yerel seçimlerin yaklaşması ile çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Abdülgani Alkış; “Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla AK Partinin yükselişini demokratik yoldan durduramayanlar ülkenin huzurunu bozmak istiyorlar. Biz sandıkta en güzel cevabımızı vereceğiz” dedi.

 

Toplantı daha sonra dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.