banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Milli Görüşü Düşmanlarına Teşne Eden Karamollaoğlu'na Parti İçinde Tepkiler Devam Ediyor

HDP'nin de desteklediği 6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Saadet Partisi'nde krize neden olan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına parti içinden tepkiler gelmeye devam ediyor.




MEHMET ACET'TEN FLAŞ İDDİA: ONLAR DA İSYAN BAYRAĞI ÇEKTİ

Kanal 7 Ankara temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Saadet Partisi hakkında gündem olacak bir iddiada bulundu. Acet açıklamsında bir grubun daha Saadet Partisi yönetimi ve Temel Karamollaoğlu'na isyan bayrağını çekmeye hazırlandığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Acet, ''Saadet Partisi yönetimi ve Temel Karamollaoğlu’na parti içinden üçüncü bir grup daha isyan bayrağı çekmeye hazırlanıyor. Bir hafta on gün sonra enteresan çıkışlar gelebilir. Dediğim gibi çıkarsa “vay be, adam söylemişti” dersiniz'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.