banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Milletvekili Yıldız, gazetecilere konuk oldu

Gazetecilerle Şanlıurfa’nın sorunlarını konuşan Vekil Yıldız’ı Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Başkanı Tahir Gülebak, Dernek Yönetimi ve üyeleri karşıladı.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ”

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla seçim politikaları hakkında bilgi veren Vekil Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dediği gibi seçimlerde kimsenin değil halkın sesi olacağını söyledi.

Güçlerini milletten alarak çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Vekil Yıldız;

“bizler gücümüzü milletten alarak Şanlıurfa’mızın sorunlarını mecliste dile getiriyoruz. Bu kapsamda sizlerle ortak çalışmalarımız oluyor. Biliyorsunuz yerel seçimler yaklaşıyor biz bu seçimlerde gücümüze güç katmayı istiyoruz. Yerel seçimlerde Şanlıurfa’dan alacağımız başarı Şanlıurfa’yı biraz daha yukarıya taşıyacaktır ve Urfa’ya daha çok hizmet etmemizi sağlayacaktır.”

“YERELDEKİ SORUNLARI BİZLERE HIZLI BİR ŞEKİLDE İLETİN”

Şanlıurfa’da yayın yapan gazetelerin ve kanalların doğru haber anlayışı çerçevesinde yayın yaptıklarını ve bu nedenle tüm basın mensuplarını tebrik eden Vekil Yıldız, Gazetecilerin zor şartlar altında yayın hayatlarını sürdürdüklerini ve ellerinden geldiğinde basın mensuplarını destekleyeceklerini belirtti.

Vekil Yıldız, Basın mensuplarının yerelde gördüğü sorunları daha hızlı bir şekilde kendilerini ulaştırmalarını isteyerek sorunu çözme noktasında ellerinden gelecek her şeyi yapacaklarını vurguladı.

“ÇALIŞKAN HER BÜROKRATIN DESTEKÇİSİYİM”

Son zamanlarda Şanlıurfalı bürokratların görevlerinden alındığını ve bu durumun Şanlıurfa’ya zarar verdiğini söyleyen gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan Vekil Yıldız, görevini layıkıyla yerine getiren çalışkan her bürokratın destekçisi olduğunu söyledi.

BAŞKAN GÜLEBAK, “BÜROKRATLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise Şanlıurfa’nın sorunlarını gerekli mercilere iletmek amacıyla Şanlıurfa için tek kalem buluşmaları düzenlediklerini aktardı.

Başkan Gülebak, tek dertlerinin Şanlıurfa olduğunu belirterek Ankara’da son zamanlarda bir bürokrat kıyımı yaşandığını ve bazı durumlarda haksızlık yapıldığını söyledi.

Çalışkan ve Şanlıurfa’yı ileriye taşıyan bürokratların desteklenmesini istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Gülebak;

“Şanlıurfalı birçok bürokratın görevinden alındığını ve bazı bürokratlara ise haksızlık yapıldığını görüyoruz bu durumda Şanlıurfalı Milletvekillerinin haksız yere görevden alınan bürokratlara sahip çıkmasını istiyoruz. Çünkü Şanlıurfalı bürokrat ne kadar fazla olursa Şanlıurfa’mıza o kadar daha çok hizmet alır Vekilimiz bu noktada çalışkan bürokratların destekçisi olduğunu söyledi bu nedenle kendisine teşekkür ediyor diğer vekillerimizin de bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen program hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.