banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Milletvekili Mahmut Kaçar; Aileyi önemsiyoruz

AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Abdurrahman Kırıkçı ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğünü ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sosyal devlet olgusu ile çalışmalar sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar; “İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kadın Kolları Başkanımızla birlikte yeni görevine başlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Murat Demirkol'u ziyaret ettik. Biz hükümet olarak son on yıl içerisinde en fazla önem verdiğimiz ve maddi anlamda destek olduğumuz ve takip ettiğimiz alan, Sosyal Politikalar bakanlığıdır. Manevi anlamı büyük olan bir kurumdur.  Bilindiği gibi Şanlıurfa 1 milyon 800 bin nüfusu ile genç nüfusun en yoğun olduğu bir ildir. Fakiri fukarası mağduru olan bir il. Dolayısıyla engelli vatandaşı olan bir il. Bu nedenle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şanlıurfa’daki yoksulumuza, yetimimize, muhtacımıza hükümetin hükümetimizin politikalarını hayata geçiren bir müdürlük. Bu nedenle son derece önemli bir kurumdur. Sayın Başbakanımızın çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda bu memleketin fakirini, fukarasını devletin imkanlarından faydalandırmak için çalışmalar yapıyor. İl Müdürlüğümüz kapı kapı dolaşarak fakir fukarayı tespit ederek gerekli desteği sağlayacak çalışmalar yapacak. Yeni göreve başlayan müdürümüze hayırlı olsun. Bizde milletvekilleri olarak siyasetten yapılması gereken çalışmalarla bu kurumumuzu desteklemeyi esirgemeyeceğiz” dedi.


Milletvekili ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Murat Demirkol; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı taşra teşkilat çalışmalarını tamamlamış durumda. Bu anlamda görev yerleri değişen il müdürleri kapsamında geçen haftadan itibaren Şanlıurfa’da göreve başladım. ‘İnsanların en hayırlısı insan faydalı olandır’ düsturuna hareketle dezavantajlı kesimin yoğun olduğu bu ilimizde elimizden geldiğince çalışmalar yapacağız. Hiçbir ayırım yapmadan herkese ulaşacağız. Müracaat endeksli değil, hizmet endeksli çalışma yapacağız” dedi.


Daha sonra Milletvekili Mahmut Kaçar ve heyeti geçen hafta kaldığı yerden Haşimiye ve Yıldız meydanı esnafını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.