banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Milletvekili Kasım Gülpınar gençlerle buluştu

Gençlerimiz davet etti, TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ilçe Başkanı Nedim Lale ve Belediye Encümen adayları ilçe teşkilatla davete icabet ettiler.

Siverek’in geleceğine gençler damga vuracak

AK Vekil M. Kasım Gülpınar, salona gelişinde çiçekler ve salona girişinde de gençlerin alkışları ile karşılandı.

Gençlerin abisi olarak gençlere seslenen Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Kasım Gülpınar, öğretmen, öğrenciler ve gençlere selamlarını ileterek ve aralarında olmaktan duyduğu memnuniyetini belirterek, “Yanılmıyorsam 12. Sınıf öğrencileri olarak geleceğinizle ilgili sınava hazırlanıyorsunuz. Tabi hepinizin malumu bizde Siverek’in gençliği ile ilgili bizde bir gayret içindeyiz. Sizler geleceğinizin endişesini taşırken, inşaallah iyi olacak ben ona inanıyorum. Siverek’in gençliği hakikaten tuttuğunu koparan bir gençlik. Mutlaka azimle, gayretle elinizden geleni yapacak ve inşaallah ileride bizlerin yerini alacaksınız. Bizleri en güzel yerlerde, en güzel platformlarda en güzel şekilde temsil edeceksiniz, ondan şüphem yok. İşte sizler buna hazırlanırken bizde dediğim gibi; Siverek’in geleceğini çok yakından ilgilendiren bir seçim arifesindeyiz. Bakın burada ortak yollarımız kesişiyor, değerli kardeşlerim. Burda sizin de desteğinize ihtiyacımız var. Kendi geleceğinizle beraber 31 Mart’ta inşaallah Siverek’in geleceğine de sizler damga vuracaksınız. Ve seçimde sizlerin çok büyük katkısı olacağına inanıyorum, Siverek’in geleceği adına. Tabi biz burada bir vesileyle siz değerli gençlerimizle bir araya geldiğimizde biraz da sitem ettiler. Ama bizim kabahatimiz yok o meselede. Ama bir emek var ortada, bir çaba sarf etmişler. Ama bunu sergileme fırsatı bulamamışlar. Bizde dedik ki, bu yoğun programlarımız arasında madem kardeşlerimiz izletememişler kimseye, işte protokol, biz hep birlikte, Meclis üyelerimizle de gelelim sizi izleyelim. En azından emeğinizi burda takip edelim. Çünkü bize düşen en azından emeğe saygı göstermek. Çalışmadan hiçbir şey olmuyor, değerli kardeşlerim, hepiniz biliyorsunuz. Çalışmak hepimizin boynunun borcudur. Hangi nedenle olursak olalım, mutlak surette çalışmamız lazım. Çalışmanın yanında da emeğe saygı göstermemiz lazım. İşte bizler ve sizler, bu sırada çalışırken hep birlikte aynı zamanda emeğe saygı göstermek üzere buraya geldik” dedi.

Oynanan oyunları bozabilmek için hep birlikte yekvücut olmamız lazım

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Mehmet kasım Gülpınar, konuşmasının devamında, “Her ne kadar Fizik, Kimya, Matematik dersi önemliyse de benim için en önemlisi tarih dersidir. Eğer biz tarihimizi, geçmişimizi bilemiyorsak, yaptığımız tüm işlerimiz, emeklerimiz boşa gider. 100 yıl önce oynanan oyunları, 100 yıl önce Çanakkale’de oynanan oyunları bu gün farklı şekilde yine ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılıyor. Değerli kardeşlerim, biz tarihimizi bilemezsek, tarih bilincinden yoksun olursak 100 sene öncesinde bu topraklarda yaşanan, cereyan eden olaylardan haberdar olmazsak tabiki önümüzde düzgün bir rota çizemeyiz. Mesele öncelikle tahsilli olmak değil, aydın olmaktır. Ben sizleri geleceğin aydın Sivereklileri olarak görmek istiyorum. Evet tahsilli Siverekli olacaksınız inşaallah, ama öncelikle aydın Siverekliler olarak bu ülkeye hizmet edeceksiniz inşaallah. Ailenize, memleketinize, ülkenize faydalı olmak istiyorsanız bu ülkeye hizmet etmelisiniz. Ben sizden bunu bekliyorum. Ailenize, bu vatana, bu memlekete, bu millete layık olmak için, oynanan bu oyunları bozabilmek için sizin hep birlikte yekvücut olmanız lazım ve bu oyunların farkına varmanız lazım” diye konuştu.

Demokrasinin anahtarı siz genlerin ellerindedir

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Belki bazılarına sosyal medya çok cazip olabilir. Ama her zaman söylerim ben, benim cebimde şu an 2 tane telefon var. Benim nazarımda bunlar 2 tane şeytandır. 2 şeytanı sağ ve sol cebimde her zaman taşıyorum. Her zaman beni yoldan çıkarmaya müsait, her zaman bana yanlış yaptırmaya müsait 2 tane şeytanla geziyorum. İnşaallah sizler bunların farkına varacaksınız ve bu tür şeylere karşı çok daha dikkatli olacaksınız. Bizlerde Milletvekili olarak elimizden geldiğince önünüzdeki tüm engelleri kaldırmak için çalışacağız inşaallah. Tabi Allah fırsat verirse, Biz olmasak başkası olur. Ama inanın ki bu memlekette bayrağı devralan kim olursa olsun gençlerin önünü açmak için gayret etmek zorunda. Gençlerin önünü açmak istemeyen, gençleri çukurlara sürüklemek isteyen, gençleri farklı mecralara sürüklemek isteyenlere öncelikle gençlerin bir ders vermesi lazım. Gençlerin onlara fırsat vermemesi lazım. Sizin önünüzü açacak, sizin önünüzdeki engelleri kaldıracak kişileri sizlerin yönetici olarak seçmeniz lazım. Demokrasinin kuralı çünkü. Demokrasinin anahtarı siz genlerin ellerindedir, çok ümitliyim, çok ümitvarım. İnşaallah yeri geldiği zaman gereğini yapacaksınız. Bu memleket için, bu vatan için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olacaksınız. Benim bundan şüphem yok. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yapılacak sınavlarda sizlere başarılar, muvaffakiyetler diliyorum. İnşaallah istediğiniz yerleri en güzel şekilde kazanırsınız. Ve okullarınızı da en güzel şekilde okuyup, mezun olup gelip bu memlekete, bu ülkeye hizmete devam edersiniz inşaallah.”

T.B.M.M AB. Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar daha sonra, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, Siverek Ayvanat Kadın Kültür Merkezi Müdürü Hanım Baydilli’nin düzenlediği yeni Zelanda’da yapılan katliamda öldürülen Müslüman kardeşlerimiz için okunan mevlidi şerif programına katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.