banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Milletvekili Halil Özcan’dan Berat Kandili Mesajı

Özcan,”Kandil gecelerinin, Yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan gönülleri ve kalpleri onarmak için de bir fırsat olduğunu söyledi.”

Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan , mübarek ramazan ayı öncesi kutlanan ve insanlığın günahlarından kurtuluşunun müjdecisi olarak bilinen Berat Kandilinin tüm İslam alemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Kandil gecelerinin, kültür ve medeniyetle gelenek ve görenekler içinde özel ve anlamlı bir yere sahip olduğunu aktaran Özcan, “Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. İnsanımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Berat Kandili de tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yaradanın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır. İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır” ifadelerini kullandı. Toplumsal duyarlılık, hoşgörü ve muhabbetle insanların birbirini kucaklamasını tavsiye eden ve semaya açılacak ellerin, yapılacak duaların Allah katında kabulünü dileyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, “Farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiğinin bilinciyle aramızı açmak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Bu gecenin bereketi ve feyzinden istifade edelim. Bu vesileyle tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Berat Kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.