banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Milletvekili Halil Özcan Viranşehir’de çalışmalarını sürdürdü

Urfa’mızın huzuru, güvenliği, kardeşliği her şeyden önemlidir

“Bugün; ‘Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet’ için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun AK Davasına sahip çıkan Beggara Aşireti Kanaat Önderi Hacı İsmet Kete ve Beggara Aşiretinin değerli temsilcileri ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Beggara Aşiretimiz AK Partimize büyük bir destek vererek bizleri mutlu etti. Oyunları hep birlikte bozacağız evelallah” diyen TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Viranşehir ilçemizden mutlu ve kardeşçe ayrıldık ve yolumuza devam ediyoruz. Viranşehirliler Derneğimizi ziyaret ederek, Derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgiler aldık. Dernek Üyelerimizin ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Yüzde 1’lik Saadet Partisi gölgesinde HDP’nin hain planlarına Urfalı kardeşlerimizle bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve asla geçit vermeyeceğiz. Çünkü Peygamberler diyarı Urfa’mızın huzuru, güvenliği, kardeşliği her şeyden önemlidir. ‘Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet’ söz konusu ise, Şanlı Şehrimiz her daim bir olmuştur ve yine bir olacaktır. İşte Şanlıurfa, İşte Aziz hemşehrilerim. Viranşehir’de kardeşliğimizi bir kez daha gösterdik. Viranşehir’de ve Urfa’mızda 31 Mart’ta zafere ulaşacağız inşallah” dedi.

Anaların duası bizleri mutlu ediyor

“Oldu her zaman sözünün eri, Çıktığı yoldan dönmedi geri, Kararlıdır davasında, Anaların duasında

Recep Tayyip Erdoğan.” Dörtlüğünü hatırlatan TBMM İdare Amiri AK Vekil Özcan, “Urfa’nın vefakâr Annelerinin duası ve desteği bizleri mutlu ediyor. Allah hepsini var etsin” diyerek seçim zaferinin yakın olduğunu söyledi.

Kıymetli hemşehrilerimizin dualarını aldık

31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden il genelinde sürdürdüklerini belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, “Demirkol ailemizden İşadamı Necati Demirkol’un ev sahipliğinde düzenlenen Tirit Programına katılım gösterip, kıymetli hemşehrilerimizle buluşarak dualarını aldık. Yüce Allah’ım Şanlı şehrimiz Urfa’mızın birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozmasın, emeği geçenlerden razı olsun” diyerek seçim çalışmalarının son ana kadar devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.