banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Milletvekili Gülpınar’dan Başkan Adayı Aydın’a destek

8 yıldır Milletvekili olmasına rağmen ‘Destek verin’ gibi bir kelimenin ağzından çıkmadığını belirten AK Vekil Gülpınar, Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduğunu, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu hatırlatarak ilk defa bir Belediye Başkanı adayına destek istediğini, 15 gün sonra Sivereklilerin de vereceği destekle gerçek AK Parti Belediyeciliğini sizlere 5 sene burada yaşatmak üzere, hizmetinizde olmaya devam edeceğini belirtti.

Aşk ile çalışan yorulmaz

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, “Aşk ile çalışan yorulmaz” diyen AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydin, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında, Hacıxelli (Bıroyi) aşiretinden Sarısaç ailesini ziyaret etti. Aile fertlerinden tek tek AK Partiye ve AK Parti adayı olan kendisine oy vermelerini ve dua etmelerini istedi. Daha sonra Bab Aşiretinden, Ataman ailesinin düzenlediği yemekli programa katıldılar. Değerli dostların davetinden dolayı teşekkür eden AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, daha sonra TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Seçim Bürolarının açılışlarına katıldı.

Hemşehrilerine hizmetkâr olmak için aday

AK Başkan adayı Aydın, “Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ile birlikte Belediye Meclis Üye adaylarının Seçim Bürosu açılışını gerçekleştirdik. Allah çıktığımız bu kutlu yolda, hepimizi başarılı kılar inşallah” diyerek Siverek ilçesine ve Siverekli hemşehrilerine hizmetkâr olmak için aday olduğunu söyledi.

AK Vekil Gülpınar’ın destekleriyle çok güzel hizmetler gerçekleşecek

Seçim Bürosu açılışında, Siverek’te gönül Belediyeciliği için yola çıktıklarını belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Biz halkımızın özlemini duyduğu hizmet için halkımızın karşısına çıktık. Arkadaşlarımızla birlikte bu yola baş koyduk. AK Parti ve değerli Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’ın destekleriyle çok güzel hizmetler gerçekleşecek. Cenabı Allah bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Gerçek AK Parti Belediyeciliğini sizlere yaşatacak

Seçim Bürosu açılışlarında konuşan TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverekli hemşehrilerine önemli mesajlar verdi.

Seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatan AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Yeni bir Belediye seçimi ve çok değerli bir adayımız var. Daha önceden Başkanlık yapmış, birçoğumuzun yakından tanıdığı ve geçmişte sizlerin verdiği emaneti layıkıyla taşıdığına inandığımız, eminim ki sizde buna şahitlik edersiniz. Geçmişte başarılı bir Belediye Başkanlığı yapmış değerli Şehymus Aydın beyefendi, sizden emaneti bir kere daha almak üzere. Şurada yaklaşık 15 gün kaldı. Gecesini gündüzüne kattı, köy köy cadde cadde çalışmalarına devam ediyor. Biz de elimizden geldiğince ona destek vermeye çalışıyoruz. 15 gün sonra sizlerin de vereceği destekle gerçek AK Parti Belediyeciliğini sizlere 5 sene burada yaşatmak üzere, hizmetinizde olmaya devam edecek” diye konuştu.

Bırakalım birileri konuşsun önemli de değil

Daha önceki Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmasının farklı yönlere çekildiğini belirten Gülpınar, “Geçenlerdeki büro açılışında hatırlarsanız, Celal Akıl beyin büro açılışında bir nevi helalleşme, hesaplaşma konuşması yaptık. Fakat konuşma öyle başka yerlere çekildi ki, hala da sanıyorum ki bu konuda kafalar çok durulmamış. Özellikle benim muhatabım Siverek halkı. Çok açık ve net söylüyorum. Siverek dışında hiçbir yere hitap etmek istemiyorum. Benim burada muhatabım Siverek halkı. Hala daha bazı şeyler kafalarda. Efendim cennetten tapu, cennetten arsa gibi saçma sapan dedikodular yürütülüyor. Birilerinin özellikle kışkırtmasıyla hala bir şeyler sürdürülmeye devam ediliyor. Bir kere bu söylemlere inanacak bir halk ben tanımıyorum ki, hele Siverek halkı gibi son derece zeka seviyesi yüksek, son derece basiretli, son derece feraset sahibi bir halkın bu tür söylemlere itibar edeceğini ben hiç zannetmiyorum. Öyle bir şey de mümkün değil. Bırakalım birileri konuşsun önemli de değil” diye konuştu

Siverekspor bizleri gururlandırdı

İlçenin tanıtımında büyük rol oynayan Siverekspor’un amatör ligde yaptığı son maç ile şampiyon olarak tüm Siverekliler gibi kendilerini de gururlandırdığını, Başkanlık döneminde daha üst liglerde mücadele etmesi için, gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.