banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Milletvekili  Cevheri: Hilvan'ın Proje takipçisiyim


Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Hilvan İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey ile birlikte gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Hilvan Belediyesi'ni ziyaret eden Cevheri, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın Hilvan'ı yarınlara taşıyacak projelerin takipçisi olduğunu belirtti.
Hilvan Belediyesi'nde, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu ziyaretinde, Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, 31 Mart Genel Mahalli Seçimleri öncesinde vaat ettiği önemli bazı projelerinin hayata geçirilmesi için Milletvekili Cevheri'den destek istedi.
Projelerin tanıtım ve amacını dinleyen Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın başarılı bir belediye başkanı olduğunu ve kendisinden hizmet adına çok şey beklediklerini belirtti. Cevheri 'Başkanımız 3 dönemdir Hilvan'a belediye başkanı seçiliyor, bu da kendisinin en oldun dönemi olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Bu hususta başarılı işlere imza atan başkanımızın bundan sonra da daha başarılı işlere imza atacağına inanıyor ve bu konuda kendisini her zaman destekçisi olduğumuzu belirtiyoruz' dedi.
Hilvan'ı yarınlara taşıyacak ve Hilvan'daki işsizlik sorununu tamamen ortadan kaldıracak projelerin hayata geçmesi halinde, ilçenin çok farklı bir konuma ulaşacağını belirten Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık 'Mevcut durumda Hilvan'da ciddi bir işsizlik sorunu var. Her türlü sektörün faydalanabileceği Hilvan Organize Sanayi projesinin hayata geçmesi halinde, Hilvan'ın işsizlik diye bir sorunu kalmayacaktır. Aynı şekilde ulaşım sorunlarının da çözüme kavuşması için, milletvekilimizden aracılığı ile ilgili mercilere birlikte başvuracağız' şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüsrev 5 yıl önce

Büyük başkan 2 dönem daha kalsın Hılvan il olur.