banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Milletvekili Adayı Önen’e Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Karaköprü ilçesinde ilk durağı Şenevler Mahallesi olan Milletvekili Adayı Önen’e Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Furkan Kolsuzoğlu ve AK Parti Karaköprü ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Şenevler Mahallesinde ve Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen ve Başkan Baydilli, 
Vatandaşların taleplerini dinleyip tek tek not aldı. “Türkiye Yüzyılı İçin doğru zaman doğru adam, Doğru adımlarla yola devam” şiyari ile destek istedi. 

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Önen, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.