banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Milletvekili Adayı Önen, İş İnsanları Ve Vatandaşlardan Destek İstedi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdulkadir Emin Önen, çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Önen; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ile esnaf, STK temsilcileri ve iş insanlarını ziyaret etti.

İş insanı Cengiz Bucak, iş insanı Hüseyin Kolsuzoğlu ve ailesini ziyaret eden Emin Önen ve beraberindekiler, otogar esnafıyla da bir araya geldi. Burada onların talep ve önerilerini dinleyen Önen, 14 Mayıs seçiminin önemini anlatarak destek istedi.

Daha sonra 4. Murad Kültür Merkezinde kurs gören kadınları ziyaret eden Emin Önen, AK Parti döneminde Şanlıurfa ve Türkiye genelinde yapılan büyük hizmetleri anlattı. Ardından hayırseverler tarafından kurulan, Şanlıurfa’da yıllardır hizmet veren Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi alan Önen, Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumluları Ali Topal’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.