banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Milletvekili Adayı Başak: 14 Mayıs'ı Büyük Bir Zafer Ve Coşkuyla Kutlayacağız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak ve AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldız, seçim çalışmalarına bugün "haydi bismillah" diyerek başladılar. İlçe esnafını ve kurumları ziyaret eden Başak ve Yıldız, destek ve dua talebinde bulundular.

Burada bir açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Hikmet Başak, yaptığı konuşmada, "Haydi bismillah diyerek ilçe başkanımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızla, sayın bakanımızla birlikte 14 Mayıs'ta büyük bir zafer ve coşkuyla kutlayacağız. 14 Mayıs'a kadar durmak yok, yola devam!" ifadelerini kullandı.

AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldız ise, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, "Bugün Akçakale esnaflarımızı gezdik. Esnafımız Hikmet Başkanımıza teveccüh gösterdi. İnşallah 14 Mayıs'ta Akçakale, geçmiş dönemlerde nasıl büyük bir zaferle çıkmışsa, bu sefer de büyük bir zaferle çıkacağımıza canı gönülden inanıyorum. Esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.