banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

MHP'li Cemal Enginyurt Şanlıurfa'ya gelerek seçim çalışmalarına katıldı
Cumhur İttifakına bağlılığını gösteren Enginyurt, MHP Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’ın da Harran’da yüksek oy oranı ile başkanlık koltuğuna oturacağını belirterek Harranlılara coşkulu bir konuşma yaptı.
Tüm Türkiye Harran’ın Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz’u konuşurken MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan Harran’a gelerek Özyavuz’a destek olduklarını ifade ettiler.

Seçim çalışmaları kapsamında tüm Türkiye’yi dolaşıp Ak Parti ve MHP’nin bütünlüğünü dile getiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan ile beraber Özyavuz’u ziyaret ederek Harranlılarla buluştu. Harran’a gelen MHP Milletvekillerini büyük bir kalabalık karşıladı. Karşılamanın ardından Özyavuz’un seçim bürosuna geçen milletvekilleri burada vatandaşlara seslendi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 31 Mart Yerel Seçimlerinde Şanlıurfa’da Harran’ın tercih edilmesinin ve Harranlıların bunu büyük sevinçle karşılamasının en büyük etkisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan bağlılıklarının olduğunu ifade etti. Cumhur ittifakına ne kadar abağlı olduğunu yaptığı konuşmalarda belli eden Enginyurt, Seçimde Harran’dan %100 oy beklediklerini açıkladı. Enginyurt’un bu sözüne vatandaşlardan büyük alkışlarla cevap geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.