banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Metiner, Erdoğan'dan Bin Kere özür diledi

Başbakan Erdoğan hakkında sert sözlerin yer aldığı kasetle gündeme gelen AK parti milletvekili Mehmet Metiner, Başbakan Erdoğan'dan özür diledi.

Başbakan Erdoğan hakkında sert sözlerin yer aldığı kasetle gündeme gelen AK parti milletvekili Mehmet Metiner, Başbakan Erdoğan'dan özür diledi.

Geçtiğimiz ay Başbakan Erdoğan'a yönelik sert sözlerin yer aldığı kasediinternete düşen AK partiMilletvekili Mehmet Mehiber, Ülke TV'de anahabere katılarak kasetle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"BİN PİŞMANIM, BİNKERE ÖZÜR DİLERİM"

Metiner, herkesin bir cahiliye dönemi olduğunu belirterek, "Benimde böyle dönemim olmuştur. İnsan kırgınlık içinde hiç hazzetmediği, hoşlanmadığı ve sonradan pişman olacağı sözler de söyleyebilir. O sözleri yayınlandıktan sonra okudum. Muhtemelen söylediğim sözlerdir. Çok rahatsız oldum. Sayın Başbakanın böyle eleştirileri hiç haketmediğini gördüm. Orada Başbakanın şahsına karşı söylediğim sözlerden dolayı bin pişmanım. Bin kez özür dilerim." dedi.

"CAHİLİYE DÖNEMİNDEKİ SÖZLER"

Konuşmasının devamında Hz. Ömer'den de örnek veren Metiner, cahiliyet dönemlerinde söylenen sözlerden hesap sorulmaması gerektiğini vurguladı.

Metiner, "Hz. Ömer nasıl cahiliye dönemiyle anılmıyorsa, Mehmet Metiner'in de ya da AK Parti'de siyaset yapan, daha önce başka partilerde siyaset yapmış ve şimdi AK Parti'de siyaset yapan arkadaşlarımızın da geçmişte söylemiş olduğu, pişmanlık duyduğu yada duyacağı eylemlerinden dolayı eleştirilmemesi gerektiğine inanıyorum. Çok abartılacak bir konu değil, neden abartıldı anlamıyorum." diye konuştu. /ROTAHABER

İşte o açıklamalar...

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.