banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Metin Çadırcı'dan teşekkür açıklaması

AK Parti Büyükşehir Meclis Üyeliğine seçilen Metin Çadırcı yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Başta Bakanımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Haliliye İlçe Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, Yönetim kurulu üyelerine, Ak Parti Kadın kollarımıza, Gençlik kollarımıza Urfalı/ Haliliyeli hemşehrilerime yoğun seçim sürecinde bana destek veren tüm akrabalarıma teşekkür ederim" dedi

Çadırcı: "Kalkınma ve Demokratikleşmenin yerelden başladığını, yerel yönetimin en güzel örneği yerel seçimlerdir. Yerel seçimlerin Ülkemize ve memleketimize  hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Sözlerini sürdüren Çadırcı;"Bugünden itibaren Vaat ettiğimiz projelerin hayata geçmesi, başta Şanlıurfamızın ve Haliliye ilçemizin huzurlu ve ferah ve yaşanılabir bir kent olması için, başta başkanımız Fevzi Demirkol ve meclis üyeleri arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.