banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Mersavilerden Başkan Baydilli'ye destek

Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Tayyar Yetim ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim öncülüğünde Mersavi aşiretmensubu yüzlerce kişi AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli'nin Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde açtığı seçim bürosuna akın etti.
Karaköprü SKM Başkanın'dan Mersavi Aşiretine Teşekkür
Yoğun kalabalıkla açılan seçim bürosu adeta gövdegösterisine dönüştü. Katılımın çok yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti ilçe seçim kordinasyon merkezi (SKM) başkanı Kemal Şimşek, tümvatandaşlara teşekkür etti. Özellikle Mersavi aşiretini ismen zikreden SKM Başkanı Şimşek şunları söyledi: "Teşekkürler Mersavi Aşireti... Belediye Başkan Adayımız Metin Baydilli'nin açmış olduğu Seçim büromuzda bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsında ülkeye saldırıldığı, hedef alındığı böyle bir dönemde Ak partiye verilen tüm desteklerin anlamlı olduğunu söyleyen Tayyar Yetim, AK Partiye gönül veren tüm akrabalarına teşekkür etti. Mersavilerin her zaman sağ duyulu hareket ettiğini söyleyen Yetim, "AK partinin kuruluşundan beri aşiret olarak ülkenin bekası için her zaman oylarıyla partinin yanındadır. bu dönem partinin bir kademesinden bize de hizmet etme imkanı verildi. bu şehre ve bu ülkeye hizmet etmek benim için bir şereftir. Başkanımız Metin Baydilli adına açılan bu büromuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. bizim büro açılışında yanlız bırakmayan tüm hemşehrime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mr.Zotto 5 yıl önce

Balikligol.com' un nedir bu Mersavili sevgisi.

Avatar
Keldan Aşireti Lideri 5 yıl önce

1923 den beri Mersavililer kimi desteklediyse kazanmistir