banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Merakla Bekleniyordu! AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Belli Oldu

Başkanlığını Aysel Göncü’nün yaptığı Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığına Demet Saatçi Güven getirildiği açıklandı.
25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan İl Başkanlığı kongresi öncesi heyecanın devam ettiği kadın kolları başkanlığına uzun bir arayış sonunda  Demet Saatçi Güven’i il kadın kolları başkanı olarak atandığı belirtildi.

Başvuruda Karaköprü ilçe kadın kolları başkanı Eda Çakmak ve il kadın kolları başkan yardımcısı Hayriye Dilek Öncel’inde isimleri ön plana çıkmıştı.

Mevcut başkan Aysel Göncü’nün yardımcısı olan ve mülakattan sonra yeni başkan olan Demet Saatçi Güven yarın Ankara’ya gidip görev yazısını alması bekleniyor.

Demet Saatçi Güven'in ismi daha önce çeşitli medya kuruluşlarında Fevzi Demirkol'ın destek olduğu söylentileriyle ön olana çıkmıştı.

 Geçmiş dönemlerde kadın kollarında genel sekreterlik ve benzeri görevlerde bulunan Demet Saatçi Güven Ankara’ya mülakata çağrılan isimler arasında yer almasından sonra Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un da destek verdiği iddiası gündeme gelmiş ve ayrıca Güven’in abisi Mahmut Saatçi Haliliye Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıtığı söylenmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.