banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Memur-Sen ailesi vekil Cevheri ile bir araya geldi



Buluşmada eğitim, sağlık, tarım ve büro memurlarının sorunları gibi konu başlıkları öne çıktı.
Görüşmeye Memur Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Sağlık Sen Şube Başkanı Faruk Günak, TOC Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Kılıç, Büro Memur Sen Şube Başkanı Fethi Akbulut ve Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Eğitim, sağlık, tarım ve büro memurlarının sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan görüşmenin sonunda Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, buluşmayı hazırlayan Memur-Sen’e teşekkürlerini ileterek, “Ben de bu ailenin bir üyesiyim. Böylesi faydalı bir toplantıyı belli periyotlarda tekrar etmemiz ve bu gibi önemli konuları istişare etmemiz gerekiyor” dedi. 
Memur Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun ise “Değerli zamanını bize ayıran Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri’ye teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz” diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Ali Cevheri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 6 yıl önce

Yemek yiyip dağıldılar muhtemelen,boş