banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası İlahiyat Fakültesi

Melih Gökçek ilk kez açıkladı; Urfalıyım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek A Haber'de %100 Siyaset programında gazetecilerin sorularını cevapladı.

 

Bir soru üzerine ODTÜ olaylarıyla söze başlayan Melih Gökçek, ODTÜ'de olaylara sebep olan yol projesiyle ilgili çarpıcı detaylar aktardı.

 

Gökçek, projenin aslında ODTÜ öğretim görevlilerinin hazırladığı proje olduğunu, hatta projenin altında ODTÜ öğretim görevlilerinin olduğunu belirtti.

 

"1 DÖNEM DAHA ADAY OLACAĞIM"

 

Gazetecilerin "aday olacak mısınız? Kaç dönem daha aday olacaksınız?" soruları üzerine ise Gökçek, 1 dönem daha aday olacağını belirtti. Melih Gökçek, bir sonraki dönem için adaylığı düşünmediğini söyledi.

 

CHP'Lİ VEKİL AYLİN NAZLIAKA'YLA İLGİLİ İLGİNÇ BENZETME

 

ODTÜ'de yol çalışması sırasında dozerin önüne geçip kollarını açan CHP'li vekille ilgili iki fotoğraf gösteren Melih Gökçek, vekilin o pozunu Gezi olayları esnasında TOMA'nın önünde kollarını açan "siyahlı kadın"a özenmekle suçladı.

 

Gökçek, Nazlıaka hakkında "show-women" benzetmesinde bulundu.

 

MELİH GÖKÇEK KÜRT MÜ? TÜRK MÜ?

 

Sevilay Yükselir’in Melih Gökçek’e sorduğu ilginç sorulardan biri ise “Kürt müsünüz?” sorusu oldu.

 

“Kürt olsam ne olur? Kürt olmak yanlış bir şey mi” diyerek söze başlayan Gökçek, Türk olduğunu söyledi ve baba tarafından Urfa’lı olduğunu belirtti.

 

Gökçek şöyle konuştu:

 

“Kürt olsam ne olur ki? Kürt olmak yanlış bir şey mi? Cenab-ı Allah nasıl yarattıysa öyle doğuyoruz. Kürt olmak bir insan için eksi bir olay olamaz. Biz Allah nezdinde takva açısından imtihan ediliriz. Irklar, bizim sadece birbirimizle kaynaşabilmemiz için önemlidir.

 

Ben Türk’üm. Baba tarafından Urfa Halfetiliyim. Bizim geçmişimizde Tatarlık var. Bizim sülalemiz padişahın haberciliğini yaparmış.

 

 

Anahtar Kelimeler:
UrfaHalfetiMelih Gökçek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.