banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Mehmet Ali Cevheri, Yedinci Seçim Bürosunu Açtı 


14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, ilk olarak Eyyübiye ilçesine bağlı Zahireciler esnafı ile bir araya geldi. Burada esnafın talep ve önerilerini dinleyen Cevheri, 14 Mayıs seçiminin önemine vurgu yaparak esnaftan destek istedi. 
Çalışmalarını Karaköprü ilçesine bağlı Akziyaret kırsalında sürdüren Cevheri, seçim bürosu açılışını yaptı.

ALTINCI SEÇİM BÜROSU AÇILDI
Karaköprü ilçesine bağlı Akziyaret Mahallesinde 6. Seçim bürosunun açılışına yapan Cevheri, üretimin önemine dikkat çekerek; “Türkiye Cumhuriyetin ikinci yüzyılında müthiş bir şekilde önce iktisadi bağımsızlığını kazanmanın mücadelesini vereceğiz.  Dolayısı ile siyasi mücadelesini vererek Türkiye’yi Dünya’da temsil eden bir lider çıktı. Bugün bizim savunma sanayimizdeki icatlarımız olmamış olsaydı, askeri gücümüz olmayacaktı. Şimdi birkaç çeşit tank üretiyoruz. Sadece atak helikopterimiz yok, birkaç çeşit helikopter üretiyoruz. Milli muharip uçağımızı üretiyoruz. Anadolu uçak gemimizi üretiyoruz. Denizaltımızı üretiyoruz. Uydumuzu üretiyoruz. Bizim denizaltımızın suyun altında kalma süresi onların iki katı” ifadelerini kullandı.

YEDİNCİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI
6. seçim bürosu açılışının ardından Hilvan'a giderek 7. Seçim bürosunun açılışını yapan Cevheri, “Amerika’nın biyolojik ortamda ürettiği ve geliştirdiği bir corona virüsü, bütün dünyaya Çin’den yayıldı. Önce Çin ekonomisini vurdu, sonra bütün dünya ekonomisini vurdu. Fabrikalar kapandı. İş yerleri kapandı. Hepimiz evlerimize kapandık. Bütün dünya ekonomisini vurunca ister istemez bizi de vuracak” şeklinde konuştu.
Ziyaretleri kapsamında Milletvekili Cevheri'ye, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan kadın kolları Başkanı Melahat Şık, AK Parti Hilvan ilçe Başkanı Mustafa Çidir ve birçok STK temsilcisi katılım sağladı."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.