banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Meclis Üyeleri ‘Barış Pınarı Harekâtı’na Destek Verdi


Başkan Bayık ‘Türkiye’nin barış, istikrar ve huzuruna karşı büyük tehdit oluşturan PKK, DEAŞ ve YPG gibi terör örgütlerinin faaliyetlerini sonlandırıp yurtlarında zulüm ve baskı görmüş Suriyelilerin topraklarına dönmelerini sağlamak için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin(TSK) düzenlemiş olduğu ‘Barış Pınarı Harekâtı’nı Belediye Meclis üyelerimizle birlikte destekliyoruz. Her türlü terör yapılanmasının planlarını bozan, huzur ve güvenliğimizi güvence altına alan askerlerimizi Allah muvaffak etsin. Dualarımızla her zaman yanında olduğumuz ordumuza her türlü desteği vermeye hazırız’ açıklamasında bulundu.
Halitoğulları; ‘Barış Pınarı Harekatı’ huzur harekatıdır
Hilvan Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Halitoğulları ‘Türkiye’nin bekası ve bütün insanlığa karşı düzenlemiş olduğu eylemler kapsamında PKK, PYD ve DAEŞ gibi terör unsurlarını yok etmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’ye düzenlemiş olduğu ‘Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek veriyorum. Ordumuzun amacı Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorlarını yok etmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve bölge halkının huzurunu sağlamaktır’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.