banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mart ayı sonuçları açıklandı! Erdoğan ve AK Parti Fark Attı

Teleskop APP, Siyasi parti genel başkanları Mart ayı sosyal medya etkileşim sonuçlarını paylaştı. Raporda siyasi parti liderlerinin Twitter, İnstagram, Facebook, etkileşimleri yer aldı. Mart 2022 Teleskop APP raporuna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç sosyal medya platformunda da en fazla etkileşime sahip lider olarak yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İyi Parti Lideri Meral Akşener takip ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üçüncü sırada yer buldu.


Raporda Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla etkileşime sahip olması dikkatlerden kaçmadı.

AK PARTİ RAKİPLERİNE FARK ATTI

Teleskop APP tarafından paylaşılan partilerin sosyal medya etkileşim raporunda AK Parti ilk sırada yer alırken MHP ikinci sırada yer aldı. Rapora göre AK Parti ve MHP sosyal medyayı rakiplerine göre daha etkili kullanıyor.

GÖNDERİ ORTALAMASINA GÖRE ETKİLEŞİM

Gönder Ortalamasına Göre Etkileşim Raporunda da Cumhurbaşkanı Erdoğan, 37.177 gönderi ile ilk sırada yer aldı. Erdoğan'ı 17.936 gönderi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu izledi. MHP Lideri Devlet Bahçeli ise 17.598 gönderi ile üçüncü sırada yer aldı.

KAYNAK: HABER7 - ÖZEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.