banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Kurubey Aşireti Güvenç'e kucak açtı VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç çal Kur-Der’i (Kurubey Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni)ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Kur-Der Başkanı Abdülvahap Anlı tarafından karşılanan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, burada dernek üyelerine seslenerek, “Hepimiz insanız, Allah’ın kuluyuz, hepimiz Allah’a hesap vereceğiz.Bu ülkenin insanıyız; bize göre herkes muhterem ve saygındır. Bu ülkenin geleceği için herkesi kucaklamak zorundayız. İlk olarak; İnsanların diline, dinine kültürüne saygı duyacağız. İkincisi, kutsal olan devlet değildir. Anlayışı değiştiriyoruz yavaş yavaş. Kutsal olan insandır, insanın refahı ve mutluluğudur. Devletin itibarı, Başbakanın, valinin, belediye başkanın itibarı halkına yaptığı hizmetten gelir” dedi.
2002 yılında AK Partinin iktidara gelmesiyle devletin işlerliğinin arttığını belirten Celalettin Güvenç, kapıdan geri çevirme döneminin bittiğini ve kamuda “Bugün git yarın gel” devrinin sona erdiğini söyledi.
Dernekten ayrılırken vatandaşla sohbet eden Celalettin Güvenç, sorunların takipçisi olmak üzere bir dosya hazırlayarak kendilerine teslim edilmesini ve buna göre sorunların çözümü için hep birlikte ortak akıl ve istişare hareket edeceklerini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.