banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Kurbanla İş Başı Yaptı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bugün SGK il binası 4. katında kendilerine tahsis edilen Eyyübiye Belediyesi Hizmet binasında makamına geçerek görevine başladı.

Başkan Ekinci burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti…

“Bilindiği gibi 30 Martta yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı olduk ve bize verilen görevin ve sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunu biliyoruz biz seçimlerde sürekli şunu ifade ettik başkan olduktan sonra projelerimiz konuşacak dedik ve zaman hazırlamış olduğumuz projelerin konuşma zamanı gelmiştir. Dedi

“360 bin nüfus olan ilçemizde yaşayan her bir ferdine eşit mesafede hizmet götüreceğiz özellikle Eyyübiye’de yaşayan insanlarımızın bizden büyük istekleri var ve biz öncelikli olarak tapu sorunu konusunda bir çalışma başlattık ve bu konuda ne sorun varsa giderilecektir, eğer ortada bir eşitsizlik ve adaletsiz varsa bu mutlaka giderilecektir”. İfadelerini kullandı.

ilçemizin diğer önemli bir sorunu ise madde bağımlığı olan gençler, bilindiği gibi madde bağımlılığı olan gençler maalesef ilçemizde çok sık görülen bir olay ve biz bunların acil bir şekilde tespitini çok hızlı bir şekilde yaparak gerekli rehabilitasyon merkezleri kurarak bunları buralarda istihdam edecek şekilde çalışmalar yaparak bu konuda gerekli çalışmaları başlatacağız.

“Yine 360 bin vatandaşımızın yaşamış olduğu Eyyübiye ilçesinde önemli bir turizm merkezi olduğunu” hatırlatan Başkan Ekinci: “Biz bu turizm merkezi olan ilçemizi istenilen bir yere taşımak için kurumsal kimlik olarak çalışmalar başlatmış durumdayız.

Turizm konusunda çok ciddi bir potansiyele sahibiz ve bu konuda da gerekli faaliyetlerde bulunacağız

Kısacası biz bugünden itibaren ilçemiz için ne gerekiyorsa, çalışmalarımızı bu yönde başlatmış durumdayız ve vatandaşlarımıza şunu ifade etmek istiyorum bu süreç içersinde Eyyübiye Belediyesini objektif bir şekilde hep birlikte belediyemizi yöneteceğiz dedi…

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, daha sonra kendisine gelen vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.