banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Külünk: CHP ile koalisyon intihar olur

7 Haziran Genel seçimlerinden hemen sonra erken seçim çağrısı yapan Ak Partili Metin Külünk bu çağrısını yineledi. CHP ile koalisyonun AK Parti için intihar olacağını söyleyen Külünk, bu koalisyona şiddetle karşı olduğunu ifade etti.

"Ak Parti tabanıyla aynı yerde duruyorum" diyen Külünk, tabanın CHP ile koalisyonu istemediğini söyledi.
 
BU KOALİSYONU DAYATAN AKIL...

"Koalisyon Türkiye'yi istikrarsızlaştırma talebinin adıdır. AK Parti'ye CHP ile koalisyonu dayatan akıl Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak istiyor. Dolayısıyla Türkiye'nin siyasi tarihi koalisyonlarla anılan zaman dilimlerinin siyasetin Türkiye'yi yönetemez hale getirdiğinin ispatı olan zaman dilimleridir.
 
AK PARTİ'Yİ İNTİHARA SÜRÜKLER

Bundan dolayı ben yeniden seçim diyorum, koalisyon müzakerelerine saygı duyuyorum ama milletin iradesinin ifadesi olan milletvekili olarak da CHP ile koalisyonun AK Parti'yi intihara sürükleyeceğini de yüksek sesle ifade ediyorum, ayrıca buna tahammül etmemizin mümkün olmadığını söylüyorum. Bu terör saldırıları Ak Parti'yi koalisyona mecbur etmek için operasyonun bir parçası.
 
BU SÜREÇTEN UMUT DUYMUYORUM

CHP ile koalisyona yüksek sesle hayır diyen birisi olarak elebette böyle bir süreçten umut beslenmesini onaylamam. Halkın fikriyle eşit olmanız son derece önemli, ben buradayım, Ak Parti teşkilatları ve halk nerede duruyorsa ben de orada duruyorum.
 
TEK BAŞINA İKTİDAR OLURUZ

Erken seçim olduğu taktirde elbette Ak Parti'nin tek başına iktidar olacağına içtenlikle inanan biriyim. Ak Parti'yi tek başına güçlü bir iktidara taşıyacak oy oranıyla buluşacağımıza inanıyorum."

Kaynak : İnternethaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.