banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kültür ve Turizm Bakanı Şanlıurfa’da

Bakan Ersoy’u Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız karşıladı.

Dünyanın en tanınmış otomobil rallilerinden olan Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi Uluslararası Göbeklitepe Rallisi için Urfa’ya gelen rallicileri Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy kamp alanında ziyaret etti.

Vali Abdullah Erin: "Bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanımız Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile dünyanın en tanınmış otomobil rallilerinden Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi için ilimize gelen rallicileri kamp alanında ziyaret ettik" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: "Dünyanın en tanınmış otomobil rallilerinden olan Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi  Uluslararası Göbeklitepe Rallisi için ilimize gelen rallicileri Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte kamp alanında ziyaret ettik" dedi. 

Bakan Ersoy Şanlıurfa'daki proglarımını sürdürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.