banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Koordinatör Karaca, İlçelerin raporunu hazırladı
AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca Şanlıurfa’da Ceylanpınar, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçe yöneticileri ile görüştü.



Şanlıurfa’daki AK Parti ilçe yöneticileri ile görüşen Milletvekili Karaca; “Geniş çerçeveli istişare yaptık. Raporlarımızı Genel Merkezimize sunucağız” dedi.



Şanlıurfa’ya 4. Kez geldiğini anımsatan Harun Karaca, şöyle konuştu; “AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü olarak ilçe teşkilatlarımızın kongreleri ile ilgili görevlendirildik. Bu süre zarfında 4 defadır geliyorum. İkişer gün olmak kaydıyla 8 gün burada çalıştım. Son olarak 4 ilçemizle görüştük. Ceylanpınar, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçelerimizle görüştük. Bu ilçelerimizin tüm ilçe yöneticileri, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanlarımız ve bize müracaat eden Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri ile geniş çerçeveli bir istişare yaptık. En son değerlendirmemizi yapıp raporlarımızı Genel Merkezimizdeki ilgili arkadaşlarımıza vereceğiz. Oradaki değerlendirmeler bittikten sonra, ilçe başkanlarımız görevlendirilecek ve Genel Merkezimizin görevlendirdiği ilçe başkanlarımız listelerini yapmak üzere görevlendirilecekler” dedi.



AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, bugün akşam saatlerinde Şanlıurfa’dan ayrılacak.

www.balikligol.com  

VİDEO 



Harun Karaca balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.