banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Kongrede dışarıda kalanlar konuştu VİDEO

Muhabirimiz Ömer ASLAN Ankara'dan bildiriyor

Saat 10:00'da Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan delegelere ve konukların katılımı ile Arena'da 4. olağan kongre başladı.


Türkiye'nin her tarafından Ankara'ya gelen  AK Partililerin büyük bir kısmı içeri giremedi. Kontrol noktalarında Güvenlik Güçleri çok sıkı bir şekilde arama yaptıktan sonra partililerin bir kısmı salona giriş yapabilirken, sabah saat 06'da açılan kapılar, Saat 08'de dolmasıyla kapılar kapandı.

İzmir Urla Kadın Kolları Başkanı, Diyarbakır İl Yönetim kurulu Üyeleri, İstanbul Zeytunburnu ve diğer ilçe teşkilat üyelerin büyük bir kısmı dışarda kaldı.

Erdoğan'a olan hayranlıklarını ve sevgilerini belirten partililer; "Düğya lideri Erdoğan'ı görmeye geldik.  İçeri giremedik ama olsun. Yüreğimizle buradayız" dediler.

Kimi ekmek parası için, döner diye bağırdı, kimi yazdığı kitabının tanıtım ve satışını yaptı, kimi rozet sattı, kimi ise 19 Mayıs Spor Tesislerinin karşısında bulunan Gençlik Parkında uyumayı tercih etti.

İşte o görüntüler

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.