banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Pirhalil Sanlıurfa Rogers Kassım Mato

Kızıldemir; Siyaset aldatma sanatı değildir

Danışma meclisinde Divana İsmail Ergin, M. Türki Gündoğan ve Ömer Kaya’nın seçilmesi ile başladı.

 

Toplantı Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Tamer Gündoğan,  M. Bakır Görgün, Kadın Kollarından Ümran Bilim, Gençlik Kollarından Ahmet Okay’ın ve Harran Teşkilatının katılımı ile gerçekleşti.

 

Toplantıda Harran İlçe teşkilatının çalışmalarını anlatan İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “AK Parti İlçe yönetimi olarak sistemli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üye çalışmalarımız süratle devam ediyor” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise Harran’a yapılan çalışmaları anlattı. Özyavuz; “2007 yılından beri alt yapıya önem verdik. Alt yapı çalışmalarımızda sona geldik. Üst yapıda ise parke ve asfalt yaparak Harran’ı tozdan ve çamurdan kurtardık. Harran’a iki büyük park kazandırdık. Sur çalışmaları devam ediyor” dedi.

 

Son olarak kürsüye gelen AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir ise siyasetin tanımını yaptı. Kızıldemir; “Bir gayenin gerçekleşmesi için bir hiyeyarşik bir yapı içerisinde planlı ve programlı çalışma yapmak üzere bir araya gelen vasıflı ve yeterli sayıda insandan oluşan yapıya teşkilat denir.Bir partinin tutan eli, gören gözü teşkilatlardır, mahalle temsilcileridir. Hatta sandık teşkilatıdır. Mahalle temsilcileri mahalleye gelen belediye hizmetlerinde yaşanan sıkıntıların aktarılmasında elzem bir göreve sahiptir” dedi.

 

Siyasetçinin aşağılandığını ifade eden Kızıldemir; “Bu ilkede bir zamanlar siyasetçi ve siyaset, bilinçli olarak aşığılanmıştır. Siyaset sorunlara çözüm üretme sanatıdır. Siyaset insanları aldatma sanatı değildir. İnsanlara ne kadar çok yalan söylersek o kadar çok insan aldatıyoruz algısını bu ülkede AK Parti değiştirmiştir. Siyaset için en önemli olan sevgidir. Siyaset için en çok lazım olan sevgidir. Eğer sevmiyorsak başarmamız mümkün değildir” dedi.

AK Partinin hizmetle her noktaya ulaştığının altını çizen Kızıldemir; “Tüm teşkilatımızla var gücümüzle çalışarak köy köy, mahalle mahalle dolaşarak AK Partinin bugüne kadar Şanlıurfa’ya ve ülkemize yaptığı hizmetleri icraatları ve 2023 hedeflerini tüm halkımıza anlatmalıyız. Başbakanımızın da dediği gibi çalınmadık kapı, gidilmedik köy, girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hiçbir zaman şahsi bir beklentimiz olmadı. Her zaman partimiz önceliğimiz oldu. AK Partiden bir şey almak için burada olmadık, olmamalıyız. AK Parti kurulduğundan bugüne kadar yürüttüğü hizmet siyaseti ile ülkemizi her alanda hızla kalkındırmakta, insanı merkeze alan ve insana hizmet hedefleyen bir siyaset yürütmektedir. Ülkenin son 10 yılına damgasını vuran AK Partinin ülkenin en ücra noktalarına kadar hizmet götürdü. Aynı şekilde ilimizin en ücra noktasında yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet götürdüğünü unutmayalım.

 

Büğyükşehir ile birlikte Şanlıurfa büyük bir sıçrama yapma fırsatı ve imkanı yakaladı. Kesinlikle ve kesinlikle büyükşehir demek daha kaliteli, daha hızlı ve daha üst standartlarda hizmet almak demektir. AK Parti 10 yıldan bu yana gerçekleştirdiği icraatlarla ülkemizdeki hayat kalitesini artırdı. Demokrasinin çıtasını yükseltti” diyerek teşkilat üyelerine çalışma stratejisi ile ülkeye katkı sağlamalarını istedi.

Toplantı basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.