banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Kızıldemir; Başarı için teşkilatlanma şart

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir’in yanı sıra İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları, İlçe Teşkilat başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleri olan ilçe Koordinatörleri katıldı.

 

Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Başkanlığında iki gün süren çalışmaları hakkında Teşkilat Başkanlarına bilgi veren AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir;  “Bir gayenin bir amacın gerçekleşmesi için hiyerarşik bir yapı içersinde planlı ve programlı çalışma yapmak üzere bir araya gelen yeterli sayıda insandan oluşan yapıya ‘teşkilat’ denir” dedi.

Teşkilatın başarılı olması için belli şartlar içerisinde çalışmanın şart olduğunu belirten Kızıldemir; “Bir teşkilatın başarıya ulaşması için izlenmesi gereken faktörler var. Bunlar planlama, organizasyon ve kontrol mekanizmalarıdır. Bu unsurlar siyasi teşkilatın olmazsa olmazlarıdır. Teşkilatlanma o kadar önemli ki; teşkilatlarını kuramayan siyasi partiler seçime bile giremiyorlar. Bu nedenle teşkilat yapısı güçlü olan partiler hem başarılı olur hem de uzun ömürlü olurlar. Teşkilatlanma olursa, teşkilat üyelerinin tamamı yükü sırtlamış olur. Fakat tam tersi olursa yük sadece birilerinin sırtına biner ve başarılı bir çalışma yürütmek zor olur” dedi.

 

Partide görev almanın sorumlulukları olduğunu belirten İsa Kızıldemir; “Bu görev kutsaldır. Ülke olarak yaşadığımız sıkıntıları hepimiz görüyoruz. Millet iradesinin muhafazası için teşkilat olarak duruşumuzu göstermeliyiz. Aldığımız görevin bilincinde olmalıyız. Milletimiz ve memleketimiz için yapılacak olan çalışmalara özveri ile iştirak etmeliyiz. Bizim asli görevimiz teşkilat çalışmaları içerisinde çalışmaktır” diyerek teşkilat çalışmaları çerçevesinde AK Parti olarak Mahalle ve Sandık Kurulu çalışmalarının bitirilmesini istedi. Ayrıca dünyada örnek parti olarak gösterilen AK Partinin üye çalışmalarına daha da önem vermesini isteyen Kızıldemir; “ ikinci görevimiz de partimizin misyonunu, icraatlarını ve hedeflerini doğru ve objektif bir şekilde halka anlatmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı yaklaşık 2 saat dürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.