banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Kılıçdaroğlu: 1 numaralı provokatör Erdoğan'dır

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Bunun birileri tarafından dile getirilmesi lazım. Birilerinin bunu örtmemesi lazım. Halkın yanındaolan parti CHP. Neden gömstericilere sahip çıkmayacak. Bu ülkeye demokrasi ya gelecek yagelecek. Gençler bizim gözardı edemeyiz. Haklı eylemlerinin ardındA kapı gibi CHP olacaktır.Dünya değişti. Türkiye değişti. Ataerkilden çocukerkile evrildik.

Bu gençlik Türkiye'nin gelcek kuşağıdır. Küçük bir parkta yeşeren filiz dünyada ses getirdi. Bu kuşak küresel bir kuşaktır. Bizim geleceğimizdir. Güvencemizdir bu kuşak... Gençleri hafifealmayacağız kimse de almasın. Gençler geleceğimiz diyorsak onları dinleyeceğiz.

Taksim Gezi Parkı olayı bir şeyi daha öğretti. Cumhuriyet emin ellere teslim edildi. Bizimgençliğimiz ülkemizi sorunları biliyorlar. Avrupalı akranlarına göre daha ilerideler.

O çocuklarımız eylem yaptı. Tüm dünya sahip çıktı. Yerleri temizlediler. Kütüphane kurdular. Bir kara kafa dünyayı algılayamamış bir kara kafa bunlara sahip çıkıyor. Nehir mutlaka okyanuslara ulaşacaktır.

Farklı siyasal görüşleri savunanlar bir aradalar. Bizim yaşamımıza müdahale etme diyorlar. Sen bizim özel yaşamımıza müdahale edemezsin diyorlar.

Üzerlerine TOMA'larla gazlarla gittiler. Ama onlar direndi. O gençler Türkiye'nin geleceğini istiyor. Saygı duymak gerekiyor. Demokrasi sadece sandığı gidip oy kullanmak değildir.

Vergi ödeyen her vatandaşa söylüyorum ödediğin vergiye sahip çık her kuruşun hesabını sor.

İkinci olarak söylenenlere kulak ver. Gelecekte STK'lar partilerin yerini alacak. Sivil toplum ideal uğruna çıkar ve gerçekleştirir.

Bir kişi her şeye hükmetmesin diye yargı yasama yürütme ayrı. Bunu istemeyen demokrasi taraftarı olamaz.

Benim polisim benim valim... Bunlar senin babanın malı mı, bunları kendi polisin haline getirdin .Bu yüzden sana diktatör diyorum. Halk ile polisi karşı karşıya getirdin.

10 vatandaşın gözü çıktı 1 vatandaşımız Ankara'da polis kurşunuyla öldü.

Halkın polisine saygımız var iktidarın polisini istemiyoruz.

Halkın polisinin özlük hakları için teklif verdik. Erdoğan halkın polisinden yanaysan gel polislerin özlük haklarını düzeltelim. Gelir mi gelmez. Her şeyi istismar ediyor.

Ne dedi göstericilere sizin anladığınız dilden konuşacağım dedi. Şiddet dilini kullanan Erdoğan sevgi dilini kullanan gençler. Anladığı dil ne dövecek misin? Özgürlük isteyenleri ezen rejime dikta başındakine diktatör denir.

Diyoruz ki aman yapma sert konuşma diyoruz. Dinlemiyor. Öfke baldan tatlıdır derler ama küpüne zarar verir.

Herkesin ortak görevi provokasyona gelmemek. Halkın gözdüğünde kötü olmayın. Ama ya Başbakan provokasyon yapıyor.

Sayın Erdoğan İncirlik'te Kur'an yırtılırken neden sesin çıkmadı. Senin sesin neden çıkmadı.

Irak'ta milyonlarca müslüman kadına tecavüz edildi. Senin gıkın neden çıkmadı. Sen o tecavüzcülere başarılar diledin.

Camiye içki ve bira şişeleri ile girdiğini iddia ediyor. Müezzine soruyorlar Fuad Yıldırım. Düzgün adamların söyleyeceğini söyledi. "Burada içki içilmedi içilseydi sığınan göstericiler çıkartırdı."

Süleyman Gündüz haberleri okuyunca camiye uğrayıp gerçekleri öğrenmek istedim. Egemen Bağış bilgi alıyordu. Cami müezzini olayları yeniden anlattı ve kaydını da almış. Camiye sığınmışlar. İlk gün ayakkabı çıkarılmış ama sonraki günlerde kalabalıktan olmamış.

Camiye içki şişesi ile girdi demek saygısızlıktır. Kardeşi kardeşe düşürmekten senin ne faydan var Erdoğan... Sen 1 numaralı provokatörsün...

Kaynak: Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.