banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kayhan İnan Bakana danışman oldu

Şanlıurfalı Kayhan İnan, Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in danışmanlığına getirildi.  

 

Uzun yıllardır Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’ın danışmanlığını yapan Şanlıurfa’lı Kayhan İnan, Şanlıurfa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in “Özel Kalem Müdürlüğü” kadrosundan danışmanlığına getirildi.

 

Aynı zamanda merhum sendikacı ve şair M.Akif İnan ile Şanlıurfa’nın sevilen operator doktorlarından Ahmet İnan’ın da yeğeni olan Kayhan İnan, yeni görevine başladıktan sonra bir teşekkür açıklaması yaptı.

 

Kayıhan İnan; “Çalışma Bakanımız Sn. Faruk Çelik’in Şahsıma vermiş olduğu görevden dolayı duyduğum mutluluğu tüm dostlarımla paylaşmaktan gurur duyuyorum ve bunda emeği geçen isimlere de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum…

Sayın Bakanımız Faruk Çelik Başta olmak üzere, İl Başkanım Sn.Yusuf Eğilmez’e, Milletvekillerimiz Sn.Seyit Eyüboğlu’na,Sn. Kasım Gülpınar’a, Sn. Mehmet Akyürek’e, Sn.Zeynep Karahan Uslu’ya, Sn. Halil Özcan’a, Bu sürecin hızlanmasında emeği geçen Sn. Mahmut Kaçar’a, Sn.Emin Önen’e, Sn.Yahya Akman’a Sn. Abdulkerim Gök hocama, Seçim Kordinasyon Merkezi Başkanı Sn. Osman Güzelgöz’e ve her ortamda bu konuyu dile getiren bir şekilde değerlendirilmemi canı gönülden isteyen, tüm ak partili gönüldaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Dularını esirgememelerini diliyorum. Rabbim beni hem kendi katında hemde dostlarımın nezdinde mahçup etmesin diyorum. bütün dostlarımın emirlerinde olduğumu ifade etmek istiyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Bilindiği gibi Kayıhan İnan seçim sürecinde AK Parti’nin seslendirme ve sunuculuğunu yapmıştı. Gür ve tok sesi ile Şanlıurfalıların heyecanına heyecan katmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.