banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Kasım Gülpınar, Aslan Ali Bayık için destek istedi

Seçime sayılı günler kala Hilvan’ın Bağlar Mahallesi’ndeki yakın çevresiyle bir araya gelen Gülpınar, mahalle sakinlerinden önümüzdeki Pazar günü yapılacak yerel seçimler için destek istedi.

Büyük bir coşku ve tezahüratla karşılanan AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ‘Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın Hilvan için yaptığı hizmetleri yakından takip eden ve takdir eden biriyim. Özellikle daha önce ihmal edilmiş olan Bağlar Mahallesi için ne hizmetler yaptığını çok iyi biliyorum. Bu nedenle bugüne kadar başkanımızı asıl desteklediyseniz bugünden sonra da aynı desteği vermeye devam edeceksiniz. Ben ne isem Aslan Ali Bayık da odur. 31 Mart’a yapılacak olan seçimlerde büyük bir katılım ve desteklerinizi bekliyorum dedi. Aynı zamanda Hilvan için hayati önem taşıyan Hilvan Organize sanayi Bölgesi için biz de hükümet ve milletvekili olarak başkanımızın arkasındayız. Hilvan için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

BAYIK HİZMETİ YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Hilvan’a vaat ettiğimiz projelerimizin benzerini başka parti adaylarından duyuyoruz diyerek yüzlerce kişilik kalabalığa seslenen Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Projeleri vaat etmek önemli değildir, önemli olan vaat ettiklerini yerine getirebilecek güce ve iktidara sahip olmaktır. Bu nedenle AK Parti dışında vaat edilenlere sakın inanmayın, hizmeti yapacak olan AK Partidir. Hizmeti yaparsa AK Parti yapar. Onların amaçları ise hizmet değildir, daha farklı şeylerdir’ diyerek Hilvan için projelerini paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.