banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Karaköprü’nün ilk Belediye Başkan Aday Adayı: Yusuf Badıllı

İlk isim belli oldu

Şanlıurfa’da yerel seçimeaylar kala asay olmak isteyenler kendini toplantılarla açıklıyorlar.

Siyasi partilerin temsilcileri, 'henüz net bir isim üzerinde durmazken', bir çok aday adayı da  'hem seçmene hem de partisine 'bende adayım' diyerek mesaj veriyor.

Karaköprü İlçe Belediye Başkanlığı için AK Partiden  çıkan ilk isim belli oldu. 3 dönem Karaköprü’de muhtarlık yapan iş adamı Hacı Yusuf Badıllı, taraftarları ile birlikte katıldığı toplantıda Karaköprü Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.


Sorunlara kalıcı çözüm getireceğim için göreve talibim

Sutan Sarayı restorantta düzenlenen yemekli toplantıya, Köy Muhtarları, Badıllı aşiretinin ileri gelenleri katıldı. Burada konuşan Yusuf Badıllı, Şanlıurfa’nın büyük şehir olmasından dolayı Karaköprü’nün ilçe olduğunu belirterek adaylığını açıkladı.

86 köyün Karaköprü’ye bağlandığını ifade eden Badıllı, “Şanlıurfa'da çevre yörelerinde kırık çıkıkçı olarak bilinen Hacı Ahmet Badıllı'nın oğluyum. 15 yıl Karaköprü Akbayır mahallesinde muhtarlık görevimi ifa ettim. Daha sonra işlerimin yoğunluğu nedeniyle 4. Dönemde muhtarlık seçimlerine aday olmadım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.