banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haberleri

Karaköprü Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen Danışma Meclis Toplantısına; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,   AK Parti Karaköprü İlçe  Başkanı Faruk Badıllı,AK Parti İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Zeki Kurt, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nihat Kılıç, Karaköprü Belediyesi AK Partili meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Haziran ayı Danışma Meclisi toplantısında partililere hitaben konuşan AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilat Başkanı Faruk Badıllı, bu tür istişare toplantılarımızın olması birlik ve beraberliğimizi sürdürülebilirliği artıracağını inandığını belirtti. AK parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın ve Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Erik yapmış oldukları aylık faaliyetlerini anlattılar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Zorlu bir seçim sürecinden çıktık AK parti olarak Şanlıurfa’da başarılı bir seçim sonucu çıkardık. Şanlıurfa büyükşehir oldu önümüzde birçok sorun duruyor. Yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bu yapılanmanın çok kolay olmadığını biliyoruz ama hamdolsun bu süreyi çok planlı ve kolay geçirdik. Kaynak üretme noktasında personel organizasyonu anlamında önemli adımlar attık” dedi. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise “Şanlıurfa, bu son yerel seçimde 13 ilçesiyle birlikte AK Partiyi zirveye taşıdı. Karaköprü İlçemiz de seçimde büyük başarı gösterdi ilçe teşkilatını bütün parti üyelerini kutluyorum. Siyaset bir ekip işidir ve dava temelindedir. Bizleri dışarıda birileri iyi veya art niyetli bir şekilde eleştirecektir ama önemli olan içeride bizlerin bir ve beraber olması ve başarılı olmasıdır” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.