banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Karaköprü Belediyesi yeni iş makinaları aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her geçen gün büyüyen ilçeye daha iyi hizmet için daha güçlü ekipmanla çalışacaklarını söyledi.

Karaköprü Belediyesi hizmetlerini hızlandırmak adına araç filosunu 30 yeni araçla güçlendirdi. Yeni araçların tanıtılması için gerçekleştirilen programa ev sahibi olarak Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal ve Ahmet Akay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Merkez İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.


Özellikle fen işleri ve temizlik işleri hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan araçların tanıtımı yapılırken, bu araçlarla birlikte hizmetlerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi sağlanacak. Araç filosuna eklenen araçlar arasında 13 adet kamyon, 8 adet çöp toplama aracı, 7 adet loder kazıcı ve yükleyici kepçe, 1 adet ekskavatör ve bir adet silindir bulunuyor.


Tanıtım programında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli öncelikle AK Parti’nin 20. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sloganıyla inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini dile getirdi.


Başkan Baydilli, Karaköprü’nün her geçen yıl çok ciddi oranda büyüme gösterdiğini aktararak, 2020 nüfus verilerine göre Karaköprü’nün Türkiye’de en fazla büyüme oranına sahip 6. ilçe olarak gözde bir yerleşim yeri olduğunun altını çizdi.


Başkan Baydilli şunları aktardı: “Biz de Karaköprü Belediyesi olarak bu büyümeye ayak uydurmak, gerekli hizmetleri sunmak için gerçekten yoğun bir çaba içerisindeyiz.

İlçemize daha hızlı hizmet vermek için hizmet filomuza 30 yeni araç kazandırdık.


13 adet kamyon, 8 adet çöp toplama aracı, 7 adet loder kazıcı ve yükleyici kepçe, 1 adet ekskavatör ve 1 adet silindir ile araç filomuz ve hizmet ağımız genişlemiş oldu.

Karaköprü ilçemiz gözde bir ilçe olarak sürekli büyümeye devam edecektir, biz de bu büyümeyle birlikte hizmetlerimizi artırıp ihtiyaçları karşılamaya devam edeceğiz. Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Karaköprü ’müze daha güzel hizmetlerde bulunmayı, ilçemize daha fazla eserler bırakmayı rabbim bize nasip etsin” diye konuştu.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ise Karaköprü’de Başkan Metin Baydilli’nin şehircilik örneği sergilediğini ifade ederek, “Metin Başkanımız azmiyle, inancıyla ve çalışkanlığıyla adeta tekeden süt çıkarır vaziyette çalışıyor. Vatandaşa hizmetkar olmayı kendine vazife edinen belediyelerimiz var. AK Parti belediyeciliği yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlünü kazanmayı hedefleyen belediyelerdir.


Karaköprü Belediyesi bugün burada 30 adet iş makinasını hizmete sunarken, direkt hizmeti artıracak araçlara yatırım yapıyor. Karaköprü Belediyemizi ve Metin Baydilli Başkanımızı yaptığı önemli yatırımlar ve hizmetler için tebrik ediyorum, yeni araçların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Tanıtım programının ardından araçlar hizmete başlamak üzere konvoy halinde makine ikmal parkına gittiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.