banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Karaköprü Belediyesi’nin gençlik için çalışacak olan gençlik meclisinin seçimli olağan kongresi gerçekleştirildi. Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve gençlik meclisi üyeleri katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen seçimli olağan kongrede Karaköprü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığına İbrahim Halil Yılmaz seçildi. Kongrede konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kongrenin hayırlı olmasını dilerken, Karaköprü Belediyesi gençlik meclisi başkanı seçilen İbrahim Halil Yılmaz ve yönetimini tebrik etti.

Başkan Baydilli şunları söyledi: “Karaköprü Belediyesi Gençlik Meclisi, ilçemizde gençlik ile ilgili çalışmalar yapıp gençlerimizin hayırlı işlerde bulunmasını ve zamanını güzel faaliyetlerle değerlendirmesini sağlayacak. İnşallah yapacakları güzel çalışmalarla ilçemizdeki gençlerin okumasına, hedefleri olan ve çalışan bir gençlik oluşmasına vesile olacaklardır.

Gençler bizim geleceğimiz ve gelecekte bu ülkeyi hatta dünyayı onlar şekillendireceklerdir. Bizim de gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için çalışmalıyız, faaliyetlerde bulunmalıyız. Öncelikle gençlerin çokça okuması, araştırması gerekiyor. Gençlik meclisi başkanını ve yönetimini tebrik ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Kongrede seçilen Karaköprü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı ve yönetimi şu kişilerden oluşuyor:

Başkan:                   İbrahim Halil Yılmaz

Gene Sekreter:     Dicle Nur Ergin

Başkan Vekili:     Burhan Yılmaz

Başkan Vekili:     Hasan Sağır

Divan Kurulu Ü.: İbrahim Etem Aksoy

Divan Kurulu Ü.: Yunus Aktekin

Divan Kurulu Ü.: Veysel Arıkan

Divan Kurulu Ü.: Ömer Doğan

Divan Kurulu Ü.: Zeynep Sofuoğlu

Divan Kurulu Ü.: Hüseyin Kanatlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.