banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Başkan Baydilli MEB Müdürünü Ziyaret Etti

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Akyol ile birlikte Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Baydilli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanmaz ile bir süre sohbet ederek Şanlıurfa ve Karaköprü’de ki eğitim durumunu konuştu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaköprü Milli Eğitim İlçe Müdürü Murat Yanmaz, Başkan Baydilli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçe Müdürü Yanmaz; “Başkanımıza ve Değerli misafirlerimize teşrif ettikleri için sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Belediyemiz, Kaymakamlığımız ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız el ele vererek öğrencilerimizin başarılarını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Baydilli: “Gençleri doğru yönlendirmemiz gerekiyor”

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, şunları söyledi:

Karaköprü ilçe milli eğitim müdürümüzü ziyaret ettik. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip bir iliz… Bizim gerçekten bu gençleri doğru yönlendirmemiz gerekiyor. Tabi biz sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman için üzerimize düşen neyse yerine getirmeye çalışıyoruz. Okullarımızda ihtiyaçları konusunda gücümüz nispetinde yardımlarda bulunuyoruz. Biz her zaman için buradayız genç öğrencilerimizin yanındayız, yanında olacağız. Şanlıurfa’mıza vatana millete hayırlı birer birey olması konusunda elimizi taşın altına koyacağız. Bu konuda ilçe milli eğitim müdürümüz kaymakamımız ve kamu kurum ve kuruluşlarımız müftülüğümüz her türlü destekte bulunuyorlar. İnşallah Şanlıurfa’mızı Türkiye’mizin geleceği bu yeni yetişen nesil ile birlikte daha iyi yerlere geleceği için bizde umutluyuz, umutlu olmaya devam edeceğiz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.