banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilliğine Nihat Kılıç seçildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının birinci oturumu yapıldı. birinci oturumda iki yılını dolduran  Belediye Meclis Başkan Vekilliği yapıldı.

Yapılan seçimlerde daha önve iki yıl bu görevi yürüten Ahmet Kaytan'nın yerine AK Parti Meclis grup başkanı olan Av. Nihat Kılıç seçildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklada: "Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekilli Nihat Kılıç seçilmiştir, İlimize Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yeni  Belediye Meclis Başkan Vekili seçilen Av. Nihat Kılıç kendisini tek aday olarak gösteren Belediye Meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Av. Kılıç, sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Büyükşehir Meclisindeki arkadaşlar bizi bu göreve tek aday olarak gösterdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Benden önce aynı görevi yapan Ahmet Kaytan arkadaşıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca 2 yıl görev yaptığım AK Parti grup başkanlığı görevine yeni atanan arkadaşım Kamil Nazım Kankılıç'a da yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu.

Ali aslan/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.