banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Kadınlar'da Aktif Çalışıyor

AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen Karaköprü İlçesi Şenevler Mahalle Toplantısında Kadınlarla bir araya gelen Celalettin Güvenç, Kadınlara, yaşlılara, çocuklara ve gençlere ayrı ayrı özel projeler gerçekleştireceklerine vurgulayarak, halkın teveccühünü boşa çıkartamamak için çalışacaklarını söyledi.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Türkiye’nin önünün yeniden açılacağını söyleyen Celalettin Güvenç, şer odaklarının bir kez daha geri adım atacağını toplantıda yer alan kadınlara anlatarak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin iradesiyle güç kazanıp dünya çapındaki projelerini millettin hizmetine sunacağını ifade etti.
Yerel seçimlerin Şanlıurfa açısından dabüyük bir öneme sahip olduğunu belirten Celalettin Güvenç, Şanlıurfa merkezin, ilçelerin, köylerin, mahallelerin artık tek elden Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetileceğini dile getirerek, Şanlıurfa’nın tüm ilçeleri ve köyleri aynı gözle görülüp her alanda tek elden planlanacağını söyledi.
Kadınlara, yaşlılara, çocuklara ve gençlere ayrı ayrı özel projeler gerçekleştireceklerine vurgu yapan Celalettin Güvenç, Meslek Edindirme Kursları açarak gençleri meslek edindirerek, istihdamlarını kolaylaştıracaklarını belirtti. Kadın Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinin çoğaltılacağına değinen Celalettin Güvenç, kentsel dönüşümü başlatacaklarını ifade ederek, “Güçlü Belediyeler, meclis üyeleriyle; liyakatli, inançlı, ahlaklı, çalışkan insanlarla bu şehri alıp Gaziantep’in önüne geçireceğiz. İnancımız budur. Halkımızda çok büyük bir teveccüh var. Bunu görüyorum, bunu boşa çıkartmamız lazım. Bu yüzden mutlaka insanlarımıza ulaşmamız lazım. Kadın Kollarımız, ilçe teşkilatlarımız, belediyelerimiz, gençlik kollarımız ayrı çalışıyor. Çünkü manipülasyon yapmak isteyen, iftira atan, dezenformasyon yapan bir sürü insan var. Türkiye’nin geleceğiyle ilgili idealleri olan, hayalleri olan, kaygıları olan, düşünceleri olan parti AK Partidir” dedi.
Rahatı Değil Hizmet Etmeyi Tercih Ettik
Rahatı değil hizmet etmeyi tercih ettiğini dile getiren Celalettin Güvenç, bu anlayışla yola çıktıklarını söyleyerek, “30 yıl devlete hizmet ettim. Asıl olan millet, millete hizmettir, milletin duasını almaktır. Daha büyük, güzel bir ülkede, daha yaşanabilir bir çevre ve Şanlıurfa’da; yürüyüş yolları olan, büyük parkları olan bir şehirde yaşayalım. Emin olun bir yandan halkımıza bunları anlatıyoruz bir yandan da saatlerce proje çalışıyoruz” dedi.
Kadınlarla Mahalle buluşmasında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.