banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Kadınlar Güvenç’e Yoğun İlgi Gösterdi


Seçim gezileri sırasında bile yollarda karşılaştıkları kadın ve çocuklarla ayakbaşı da olsa kısa süre sohbet ederek kendisini tanıyıp tanımadıklarını sorduktan sonra kadınlara her zaman çok değer verdiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç,“Anne olan, düne kadar hiçbir hak ve hukuku tanınmayan Urfalı kadınlarımız bizim için çok önemli. Köylerde özellikle su başta olmak üzere her işin sıkıntısını başta kadınlarımız çekiyor. Artık kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin, en önemlisi memleketimizin kaderini değiştireceğiz inşallah. Başbakanımız ülkemizin kaderini değiştirme, dünyanın sayılı devletleri arasına, Atatürk’ün de dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayretini sürdürdüğü gibi, bizlerde hep birlikte Şanlıurfa’mızın kaderini değiştireceğiz inşallah. Bu değişimin ve bu dönemin önünü açmamız lazım. Sonuca yaklaştığımız an çok zorluklarla karşılaşacağız. Hayatın her halinde kadınlarımızla, erkeklerimizle, gençlerimizle hep birlikte, el ele çalışacağız. Allah yardımcımız olsun. Tempomuzu arttıracağız” dedi.
Belediyede kadınlarla ilgili ayrı bir birim oluşturacağız
Çalışmalarını süratle davam ettireceklerini ve kadınlara da çok önem verdiklerini belirten Güvenç, “1 Nisan 2014’ten itibaren kadınlarla, kültürle, sporla ilgili başlı başına birimler kurup, yaklaşık 400 trilyon lira gibi büyük bütçe ayıracağız. Kadın Derneklerimizle oturup neler yapacağımızı belirleyeceğiz. Bu işin başına da bir kadın getireceğiz. Kadınların halinden kadınlar anlar. Artık kadınlarımızın önemi çok daha iyi bilinecek” diye konuştu.
Ayak başında da olsa, çalışmaları hakkında kısa öz bilgiler veren Celalettin Güvenç, kendilerinin, çocuklarının, Şanlıurfa’nın geleceği için mutlaka kendilerini desteklemeleri ve eşlerini de ikna etmeleri gerektiğini belirterek, kadınların desteğini istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.