banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Kadın Kollarından Yaralı Vatandaşa Ziyaret


Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı ekibi Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör örgütü PKK/YPG tarafından atılan mühimmat ile yaralanan gazileri tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşi Betül Beyazgül,  Türk Silahlı Kuvvetlerinin devam ettirdiği Barış Pınarı Harekatında, Suriye’den PKK/YPG terör örgütlerinin Suriye tarafından sınır ilçelerine attığı mühimmatların patlaması sonucu yaralanan vatandaşları yalnız bırakmadılar.
Hastaları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret eden Saatçi ve Beyazgül, geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Yaralıların aileleriyle de görüşen Beyazgül ve Saatçi, doktorlardan da sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan Demet Saatçi Güven ‘’Yaralı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Buradan dualarımızla askerlerimizin yanındayız. Bugün bütün dünya görüyor ki Türkiye hiçbir güç karşısında eğilmiyor, diz çökmüyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlayan Barış Pınarı harekatıyla, yüce Rabbimizin yardımı ile Türkiye oyunları bozuyor, sınırımızı terör unsurlarından temizliyor. İnşallah, huzurumuza ve hukukumuza kastedenlere göz açtırmayacağız’’ dedi.
Betül Beyazgül ise yaptığı açıklamada ‘’Tarih boyunca kahramanlık destanları yazan ordumuz, bir kez daha milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için sefere çıktı. Rabbim kahraman Mehmetçiklerimizi korusun. Muzaffer eylesin. Askerimiz sınırımızı terörden temizlerken, bizlerde buradan dualarımızla kendilerine destek veriyoruz. Bugün de Kadın Kolları Başkanımız ile yaralı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Allah’tan şifa diledik’’ dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.