banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kaçar; Meclise 12 Vekil Göndereceğiz

 

AK Parti Milletvekili adayları Seyit Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar Haliliye ilçesine bağlı Uluhan, Büyükmirdesi, İncirağacı, Aslanlı, Dikme, Boncuk, Parmakkapı, Payamlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Eyyüpoğlu ve Kaçar, hafta sonunu boş geçirmeyerek Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Uluhan, Büyükmirdesi, İncirağacı, Aslanlı, Dikme, Boncuk, Parmakkapı, Payamlı köylerini ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederek genel seçimler için destek dualarını istediler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Eyyüpoğlu, burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti; 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler için Haliliye ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinledik. Köylerimizde devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ülkemizde ve Şanlıurfamız’da hizmetlerin devamı için, istikrarın devamı AK Parti’ye ihtiyaç var. Halkımız bunu biliyor. Hizmetlerin katlanarak devam etmesi için halkımızdan 7 Haziran genel seçimlerinde destek istiyoruz. Dedi.

Kaçar,Meclise 12 Vekil Göndereceğiz

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kaçar, Yeni, sivil ve demokratik bir anayasa için AK Parti olarak hedefimiz ülke genelinde 400 Milletvekili, yine aynı şekilde Şanlıurfa’da da hedefimiz 12’de 12 yaparak 12 arkadaşımızı meclise göndermektir. Milletimizle beraber bunu başarabileceğimize inancımız tamdır. Dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları Seyit Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar Haliliye ilçesine bağlı köylerde yapmış olduğu seçim çalışmalarına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye ilçe başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra AK Parti Haliliye ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.