banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

İzol'dan son uyarı

Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı İzol, “Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi 2013 yılı 1. taksitinin ödeme süresi 31 Mayıs 2013 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir. Emlak Vergisi Kanunu’na göre Belediye sınırları ve  mücavir alanı içerisinde gayrimenkul sahibi ve adlarına emlak vergisi tahakkuk olanların vergilerini ödemeleri kanun gereğidir. Mükelleflerin mağdur olmamaları için vergilerini süresinde ödemeleri, kolay ödeme yapmaları için ödemelerini son günlere bırakmamaları mükelleflerin menfaatlerinedir.

 

Aksi takdirde zamanında ödenmeyen borçlara faiz uygulanacaktır. Biz faiz uygulamasından yana değiliz. Bu yüzden

mükelleflerimize bir kez daha seslenmek istiyorum” dedi.

 

Vatandaşlarımız vergilerini nakit ve kredi kartı ile ödeyebileceklerini ifade eden İzol, “Vatandaşlarımız ayrıca Şanlıurfa Belediyesi’nin 241023 nolu posta çeki hesabı ile Şanlıurfa Beylediyesi’nin T.C Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubesi TR030001000253356156335002 iban nolu hesabına da ödeme yapabilirler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.