banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

İşte AK Partiye geçecek Belediye Meclis Üyeleri
Ahmet Fakıbaba’nın Ak Partiye geçişi sonrası gözlerin çevrildiği bağımsız belediye meclis üyeleri kararlarını verdi. Bağımsız belediye meclis üyelerinin bir kısmı ak partiye geçerken bir kısmı da bağımsız kalmayı tercih etti.

Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıaba’nın Ak Parti Genel Merkezinde düzenlenen grup toplantısında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dan rozetini alıp partiye geçmesinden sonra gözler Fakıbaba ile birlikte bağımsız olan belediye meclis üyelerine çevrilmişti. Bağımsız belediye meclis üyelerinin de Fakıababa’nın geçişinden sonra Ak Parti ye geçip geçmeyeceği tartışıladursun bugün son nokta koyuldu.

Fakıbaba ile birlikte bağımsız olan Belediye Meclis Üyelerinin bir kısmı bugün belediye de Ahmet eşref fakıbaba ve belediye başkan yardımcıları ile bir araya geldiler.Bir araya gelen fakıbaba ve bağımsız üyeler kararını verdi. Fakıabab ile birlikte ak partiye geçme karararı alan bağımsız üyeler şunlar: OSMAN POLAT, HALİL BEYAZ, İBRAHİM AY, EMİN DAG, NUMAN KADAKÇI, FEVZİ YÜCETEPE, AHMET AL, ALİ YILMAZ.

Yapılan toplantı sonrası Ak partiye geçmeyi kabul etmeyen ve bağımsız kalan belediye meclis üyeleri ise şunlar :İHSAN ŞENOCAK,HİLMİ KADAYIFÇI, SAİDE AÇAANAL, ALİ ÇADIRCI, MEHMET CAFER.

Katılımlardan sonra gözler yarınki belediye meclis toplantısına çevrildi. Yarın yapılacak olan şubat ayı birinci oturumunda 11 nisan meydan projesi de meclis gündeminde yer alacak. Güneydoğu tv Haber Merkezinin edindiği bilgiye göre Ak Parti ye katılmayıp bağımsız kalmayı planlayan belediye meclis üyelerinin 11 nisan meydan projesinde ki avm yapılmasına karşı çıkacakları da öğrenildi. Bağımsız belediye meclis üyelerinin yarın ki toplantıda projede avm geçmesi durumunda olayı mahkemeye taşıyacakaları da gelen bilgiler arasında. Tüm bunlar yaşanırken gözler yarın yapılacak olan belediye meclis toplantısına çevrildi.

GTV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.