banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İmzalar Atıldı! Hilvan Belediye işçileri için toplu sözleşmeye yapıldı

Hilvan Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi

Hilvan Belediyesi ile BELEDİYE-İŞ SENDİKASI arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre daimi işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı.
Hilvan Belediyesi Yücel Çelikbilek Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, BELEDİYE-İŞ SENDİKASI Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak, meclis üyeleri, işçi ve işçi temsilcileri katıldı. 

Karşılıklı atılan imzalardan sonra konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘ ‘Bugüne kadar yapılan her çalışmanın başarı ortakları değerli emekçi ve işçi kardeşlerimizdir. Bugün BELEDİYE-İŞ SENDİKASI ile yaptığımız toplu sözleşmede işçi arkadaşlarımızın ücretlerinde ve sosyal haklarında; günümüz şartlarına göre enflasyon+1 puan vererek bazı iyileştirmelerde bulunduk. Belediyemizin vatandaş nezdindeki aynası olan işçi ve emekçi arkadaşlarımızın bugüne kadar gösterdikleri başarıyı bundan sonra da göstereceğinin inancındayım. Hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.
Hilvan Belediyesi ile toplu sözleşmesi imzalayan BELEDİYE-İŞ SENDİKASI Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şiltak ‘İşçi haklarını maksimum ölçüde iyileştirmek için bugün Hilvan Belediyemiz ile toplu iş sözleşmesi gerçekleştirdik. İşçilerin gelecekteki 3 yıl içerisinde yaşamlarını daha iyi şartlarda idame etmeleri yaptığımız sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder; toplu iş sözleşmesini yürüten işçi temsilcilerine ve çalışan işçisine değer verip sözleşmeyi imzalayan belediye başkanımız teşekkür ediyorum’ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.