banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

İlginç Kare! Urfa'da Belediye Başkanı, Belediye Başkanından Açıklama aldı

Başkan Ayşe Çakmak, Başkan Kuş’a röportaj verdi
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Şanlıurfa’da katıldığı bir programın ardından Edessa TV mikrofonuna röportaj verdiği sırada Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş röportajda araya girerek kendisinin almasını istedi.
Başkan Kuş gazeteci olarak Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a Edessa TV mikrofonunu uzatarak Ramazan değerlendirmesini aldı. 
Başkan Mehmet Kuş’a değerlendirmelerde bulunan Başkan Çakmak: “Ramazan ayı barış ayı” diyerek “Siverek’te Ramazan çeşitli etkinliklerle geçecek, Ramazan ayında gıda paketleri, yemek yardımları ve çeşitli etkinliklerimiz olacak” dedi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın röportajında muhabirlik görevini üstlenirken Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya da kameramanlık görevini üstlendi.
Yapılan bu röportaj olumlu tepki alırken sosyal medyada kullanıcıları tarafından da yoğun etkileşim aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.