banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

İlçede Meydanın Temeli Atıldı


Şanlıurfa’nın Bozova İlçesinde Belediyesi tarafında merkezde iş yerlerini ve konutları kamulaştırmaya giderek içerisinde Kitap otağı, Amfi tiyatro ve LED ekranın yer alacağı Bozova Kent Meydanının temeli atıldı.
İlçe merkezinde kamulaştırmaya giderek ilçenin nefes almasını ve gençlerin boş zamanlarını dolu dolu geçirmesini amaçlayan Bozova Belediyesi birçok projeye imza atmaya devam ediyor.
Bozova halkının ve gençlerin hizmetine sunulacak olan yaklaşık 940 bin TL bedelindeki Bozova Kent Parkı 23.07.2020 tarihinde teslim edilerek Bozova’nın ilk kent meydanı unvanını alacak.
BAŞKAN AKSOY, “HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTUYORUZ”
Seçim çalışmaları kapsamında halka sunduğu projeyi gerçekleştirdiklerini aktaran Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, halka verdiğimiz sözü tutuyoruz dedi.
İlçede yapılacak etkinlerin gerçekleştirileceği kent meydanında gençlere yönelik projelerinde yapılmasını amaçladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Aksoy;
"Temelini bugün attığımız kent meydanı ilçemize nefes aldıracak ayrıca etkinliklerin yapılacağı ve gençlerin boş zamanlarını dolu dolu geçireceği bir gençlik parkı konumu hale gelecek. Seçim çalışmalarımız sırasında bu projemizi Bozova halkına sunmuştuk. Halkımızın beğenisini toplayan bu projemizi bugün temelini atarak gerçekleştireceğiz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.