banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İl Yönetimine Giren Yusuf Aktaşoğlu Görevinden istifa etti


Şanlıurfa Ak Parti İl Yönetimi’ne seçilen Yusuf Aktaşoğlu örnek bir davranışa imza atarak eski görevinden istifa edip yüzünü partiye döndü. Gözler şimdi de partide görev alıp birden çok yerde görev alanlara çevrildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi, 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Tek liste ile seçime gidilen kongrede, Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına seçildi.

AKTAŞOĞLU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Şanlıurfa Ak Parti İl Yönetimi’ ne seçilen Yusuf Aktaşoğlu örnek bir davranışa imza attı. Aktaşoğlu, yönetime seçilir seçilmez önceki görevi olan Turkuaz A.Ş Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek yüzünü partiye döndü. Aktaşoğlu’nun bu hamlesi kentte takdirle karşılandı.

YA DİĞERLERİ?

Yusuf Aktaşoğlu’nun bu hareketinden sonra gözler şimdi de partide görev alıp birden çok yerde görev alanlara çevrildi. Aysel Göncü, Cuma Ağaç gibi yönetime girip bir veya birden çok yerde görev alanlarında benzer bir harekette bulunup bulunmayacağı ise merak konusu oldu.
(RHA AJANS/RHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.